Biografie

Gevoel voor muziek is begonnen toen ik als 8-jarige van sinterklaas een magnus orgeltje kreeg. Al gauw kreeg ik  de smaak te pakken voor het spelen van muziek, en werd het kleine orgeltje ingeruild tegen een groter orgel. Na muziek- en zanglessen te hebben gevolgd begon ik als kind al te experimenteren door met allerlei orkestjes aan de gang te gaan.
      
Rond mijn vijftiende begon het muziek maken vorm te krijgen, en begon ik met twee andere jongens het eerste echte orkest voor bruiloften en partijen genoemd “ LUCKY BOYS ”.  Deze “ LUCKY BOYS ” groeide uit tot een professionele band “ GOOD LUCK ” genoemd, waar vele optredens voor volgden.

Na deze intensieve tijd begon ik samen met mijn broer (als drummer), het bekende “ Mezzo Duo ”, wederom jarenlang een bekend en succesvol duo met vele optredens in het land.

Met al deze ervaringen op zak en in het bezit van de allernieuwste en modernste apparatuur is “ WILL VOSTERS LIVE ENTERTAINMENT ” ontstaan. Het nabootsen van een volledig orkest, met meerstemmige koren, is hiermee geen probleem meer. Dus wilt U een professionele klinkende band horen in de vorm van een "one man band", schakel dan " WILL VOSTERS LIVE ENTERTAINMENT “ in. SUCCES VERZEKERD !!!!!!!!!!!!!!!