Bruiloft DJ feest DJ

Bruiloft DJ feest DJ

 

Wat zullen we boeken voor de feestavond, live muziek of een DJ?               

 

Hier is de oplossing!                                                                                                                    

 

Live muziek + feest DJ inèèn. Gehele avond nonstop muziek verzorgd door èèn persoon.                        

 

Voordelen; - zeer breed repertoire (3500 nummers) van Hazes tot House

 

                   - muziek voor jong en oud, afgewisseld met live zang, professioneel keyboard (Tyros 5)

 

                   - geen pauzes!!

 

                   - allernieuwste moderne lichtshow

 

Betaalbare scherpe prijsstelling (èèn persoon)!! Gratis vrijblijvende offerte!!

 

 

 

Muziekkeuze en geluidsvolume altijd in overleg met opdrachtgever!! Zeer belangrijk!!

 

 

 

Bruiloftmuziek

 

 

Wat wordt er onder bruiloftmuziek verstaan. Op een bruiloft heb je te maken met verschillende factoren. De gasten komen op een feest maar gaan niet naar een muziekconcert. Het is zeer belangrijk dat de muziek de sfeer bepaald van het feest, zoals op tijd gezellige feestmuziek, maar zeker ook op tijd een foxtrot, ook de oudere mensen willen vaak graag een dansje maken. Op een bruiloft moet iedereen het naar zijn zin hebben van vrienden familie tot opa en oma. En zeg nou eerlijk een feest is pas geslaagd als iedereen een fijne feestavond heeft gehad, en heeft kunnen dansen naar hartelust. Het is de bedoeling dat het bruidspaar terugkijkt op een geslaagde dag.

 

Dinerdansant entertainer live muziek

 

Will als zanger entertainer speelt swingende muziek tijdens een dinerdansant of avondfeest. Ontroerende nummers tijdens een huwelijksceremonie, easy listening en jazzy muziek tijdens een bedrijfsfeest, beurs of receptie of juist een combinatie van deze stijlen tijdens een dinerdansant. Will Vosters de zanger entertainer is een stijlvolle onemanband die vaak op bijzondere locaties optreedt. Will is een waardevolle aanvulling bij uw dinerdansant.

 

 

Achtergrondmuziek met een allround entertainer

 

U heeft een etentje, een receptie, een jubileum of afscheid of een andere bijeenkomst. En u vindt het vervelend als door de harde live muziek de mensen niet gezellig met elkaar kunnen praten. Of u wilt best een groot feest, maar wel graag met een beetje rustige achtergrondmuziek, dan is Will Vosters live entertainment voor u een goede keuze. De achtergrondmuziek van Will Vosters als entertainer zanger zorgt voor een ontspannen sfeer op uw feest waarin u zich thuis voelt, zonder dat de achtergrondmuziek op de voorgrond treedt of storend is.

Bekende melodiën passeren de revue. De muziek kan aangevuld worden met zang, maar mag ook instrumentaal blijven.

 

Ballroom dansmuziek

 

En mocht u toch willen dansen, dan is dat uiteraard geen probleem. Voor de professionele danser hebben wij een uitgebreid repertoire van cha cha cha, rumba, engelse wals, tango, wals, jive, slow fox, foxtrot, quickstep en dergelijke. Bij Will Vosters de zanger entertainer ligt de keuze geheel bij u.

 

Met vriendelijke groet

 

Will Vosters

 

Professioneel allround zanger entertainer en feest DJ