pianist zanger entertainer

Pianist zanger entertainer

 

De in Brabant geboren en getogen Will Vosters is pianist zanger en entertainer in hart en nieren. Hij begeleidt zichzelf op toetsen, tovert met gemak een heel orkest uit zijn apparatuur en vermaakt jong en oud op feesten, partijen, beurzen, borrels en bedrijfsfeesten. Informeer naar de mogelijkheden via het informatieformulier of stuur Will een e-mail voor meer informatie.

 

Van meezingers tot rustige achtergrondmuziek, van dansmuziek tot polonaise, van de jaren ’60 tot nu, Will beheerst het en brengt het vol passie en enthousiasme. Deze pianist zanger / entertainer heeft een breed repertoire en stelt de muzikale omlijsting van uw evenement graag in overleg met u samen.

 

Op zoek naar een pianist zanger die tevens entertainer is? Will Vosters Live Entertainment brengt zijn eigen geluid- en lichtshow mee, krijgt altijd de voetjes van de vloer en beheerst een breed scala aan muzikale stijlen. Deze beroepsentertainer is zowel ’s avonds als overdag beschikbaar en werkt door heel het land.

 

Een rasechte pianist zanger / entertainer, dat is Will. Al meer dan 20 jaar luistert hij feesten, partijen, borrels en beurzen op met zijn professionele show. Will combineert live zang met DJ activiteiten. Voor een greep uit zijn repertoire, kijk op de pagina video- en geluidsfragmenten.