Muziek keuze

Wat zullen we boeken voor de feestavond, live muziek of DJ?                

Hier is de oplossing!                                                                                                                     

Live muziek, zanger + feest DJ in één. Gehele avond non-stop muziek verzorgd door één persoon.

Voordelen; zeer breed repertoire (15000 nummers) van Hazes tot House, voor jong en oud, afgewisseld met live zang, professioneel keyboard (Yamaha Tyros 5), en geen pauzes!!

 

Een feest DJ met zanger erbij, de ideale combi voor een bruiloft en bedrijfsfeest!!!

(Dus niet alleen maar een DJ, het geeft net dat extra's!!)

 

Omdat Will alleen werkt kan hij altijd een zeer scherpe prijs aanbieden!

 

Muziekkeuze en geluidsvolume altijd in overleg met opdrachtgever!! Zeer belangrijk!!

 

 

Bruiloftmuziek

 
Wat wordt er onder bruiloftmuziek verstaan. Op een bruiloft heb je te maken met verschillende factoren. De gasten komen op een feest maar gaan niet naar een muziekconcert. Het is zeer belangrijk dat de muziek de sfeer bepaald van het feest, zoals op tijd gezellige feestmuziek, maar zeker ook op tijd een foxtrot, ook de oudere mensen willen vaak graag een dansje maken. Op een bruiloft moet iedereen het naar zijn zin hebben van vrienden familie tot opa en oma. En zeg nou eerlijk een feest is pas geslaagd als iedereen een fijne feestavond heeft gehad, en heeft kunnen dansen naar hartelust. Het is de bedoeling dat het bruidspaar terugkijkt op een geslaagde dag.
 

Dinerdansant entertainer live muziek

Will als zanger entertainer DJ speelt en draait swingende muziek tijdens een dinerdansant of avondfeest. Ontroerende nummers tijdens een huwelijksceremonie, easy listening en jazzy muziek tijdens een bedrijfsfeest, beurs of receptie of juist een combinatie van deze stijlen tijdens een dinerdansant. Will Vosters de zanger entertainer is een stijlvolle onemanband die vaak op bijzondere locaties optreedt. Will is een waardevolle aanvulling bij uw dinerdansant.
 

Achtergrondmuziek met een allround entertainer

U heeft een etentje, een receptie, een jubileum of afscheid of een andere bijeenkomst. En u vindt het vervelend als door de harde live muziek de mensen niet gezellig met elkaar kunnen praten. Of u wilt best een groot feest, maar wel graag met een beetje rustige achtergrondmuziek, dan is Will Vosters live entertainment voor u een goede keuze. De achtergrondmuziek van Will Vosters als entertainer zanger zorgt voor een ontspannen sfeer op uw feest waarin u zich thuis voelt, zonder dat de achtergrondmuziek op de voorgrond treedt of storend is.
Bekende melodiën passeren de revue. De muziek kan aangevuld worden met zang, maar mag ook instrumentaal blijven.

Ballroom dansmuziek

En mocht u toch willen dansen, dan is dat uiteraard geen probleem. Voor de professionele danser hebben wij een uitgebreid repertoire van cha cha cha, rumba, engelse wals, tango, wals, jive, slow fox, foxtrot, quickstep en dergelijke. Bij Will Vosters de zanger entertainer ligt de keuze geheel bij u.

Met vriendelijke groet

Will Vosters

Professioneel allround zanger entertainer en feest DJ