Reviews / gastenboek

Teken het gastenboek door op de onderstaande link te klikken!

Ger en Sylvia
gjberkelmans@home.nl
Oct 10 2022 11:48 AM
Wil heeft een perfecte muzikale invulling gegeven aan ons 35 jarig huwelijk.
Niets dan lof van alle gasten en veel vragen hoe wij bij Wil terecht gekomen waren. We gaan elkaar zeker vaker zien op een feest van ons of van onze vriendenkring.
Nogmaals bedankt voor de geslaagde avond.
Henry en Sandra Hofman
h.s.hofman@upcmail.nl
Jun 06 2022 8:02 AM
Afgelopen zaterdag een fantastische feestavond gehad ter ere van ons 25 jarig huwelijksfeest. Will voelt feilloos aan welke muziek op welk moment gedraaid en gezongen wordt. Van Woonboot tot Hazes maar ook de fijne luistermuziek werd niet vergeten. Will nogmaals onze dank voor je optreden en muzikale invulling van ons feest, mede hierdoor kunnen we terug kijken op een prachtige avond!
Groetjes Henry en Sandra Hofman
Jan en Joke Feberwee
janfeberwee@hotmail.com
May 29 2022 11:27 AM
Op 28-05-2022 vierden wij ons beide 75-jarige leeftijd in 't Manneke Berkel. De muziek werd door Will op grandioze wijze verzorgd. Van ons en onze gasten niets anders dan lof voor zijn optreden. Iedereen heeft er van genoten.
Een aanrader voor iedereen die nog een entertainer zoekt.
Will, bedankt en hopelijk tot ziens.
Fieke Wijsman
aadenfieke@12move.nl
Apr 11 2022 6:37 PM
we hebben een fantastische feestavond gehad voor ons 41 jarig huwelijksfeest!! dit was mede door de geweldige muziek van Will Vosters. Will voelde het perfect aan en er was ook de mogelijkheid om verzoeknummers aan te vragen hij draaide echt alles. Will BEDANKT
Monique
karel_37@ziggo.nl
Feb 09 2020 2:57 PM
Een geweldig feest gehad, mede dankzij Will.
4 uur lang gezellige muziek. Het aanvragen van plaatjes was geen probleem en het werd direct gedraaid of gezongen door Will. Ook meezingen door de microfoon door gasten mocht van Will wat de sfeer er goed in bracht.
Wij weten wel wie we voor een volgend feestje weer uitnodigen! Will super bedankt. Groetjes Monique
Ingrid en arno
Ingridlavrijsen@msn.com
Dec 17 2019 7:39 AM
Ik heb mijn 50 jarig feest thuis gevierd, met huiskamer muziek van Will Vosters .
Echt super gezellige en leuke gevarieerde muziek.
Will bedank .
Bert en Joke Rietveld
gm.rietveld@hetnet.nl
Nov 17 2019 4:27 PM
Op 16 november 2019, ons 40 jarig Huwelijk gevierd.
Met de Live muziek van Will Vosters.
Het was reuze gezellig met vele voetjes op de vloer, verzoek nummers geen probleem voor een ieder wat wils. Tot zelfs een ouderwetse polonaise toe.Wij hebben er van genoten en onze genodigde waren ook heel erg enthousiast over de muziek.
Will hartelijk dank want mede namens jou is het een heel geslaagd feest geworden, waar we nog lang op terug zullen kijken.
Joke Bakker
jbakker1963@outlook.com
Sep 16 2019 8:24 PM
7 september ons 25 jarig feest gevierd met muziek van DJ Will
Was een zeer geslaagde avond. Muziek voor ieders gading ook verzoekjes van de kleinkinderen werden ingewilligd en ze waren niet van de vloer te slaan. Iedereen die ik spreek heeft het nog over deze gezellige avond.
Leen en Michael Klootwijk
cfm.klootwijk@gmail.com
Mar 24 2019 6:46 PM

In mei 2018 hadden we een erg leuk feest met dj Will. Haast een jaar later hebben we het nog steeds over het geweldige feest.

Rikus
blaffershoefje@gmail.com
Mar 04 2019 8:24 PM
Beste Will
Hartelijk dank voor jou fantastische optreden 16 februari n.a.v. de 60 e verjaardag van mij en mijn tweelingzus. Je voelde de zaal heel goed aan en we zijn super te vrede over jou optreden. Ook de inbreng van enkele gasten werd door jou perfect ondersteund. Het was geweldig en we hebben van onze gasten veel, en alleen maar positieve reacties ontvangen over jou optreden. Echt top.
 
1-10 van de 54