Reviews / gastenboek

Teken het gastenboek door op de onderstaande link te klikken!

ad torremans
adjetor@gmail.com
Aug 14 2023 7:08 PM
hallo wil
wat een geweldig feest heb je ons gegeven van begin tot het eind was het 1 groot feest je voelde het precies goed aan dit hadden wij ook voor ogen dankjewel groetjes gerrie en ad
raymond lucas
raymondlucas1970@gmail.com
Aug 04 2023 5:35 AM
3-8-2023 waren wij 30jaar getrouwd en we hebben een perfecte avond gehad door will zijn optreden we gaan zeker will promoten want deze zanger/toetsenist zorgt voor gezellige avonden, we hebben genoten van je will.
bedankt voor de gezellige avond.
René en Lonneke
renedirkx@live.nl
Jul 09 2023 7:16 PM
Dit weekend een mooi feestje gevierd. Will weet meteen een topsfeertje te maken vanaf de start van het feestje. Geweldig dat hij het draaien afwisselt met live zingen, dat had voor ons echt een meerwaarde. Hij weet ook goed in te spelen op de feestgangers qua muziekkeus! Het volgende feestje is hij zeker weer de eerste die we regelen.
Nathalie en Erik Hensen
info@hensen-online.nl
Jun 08 2023 2:27 PM
Dubbel feest; 50-jarige verjaardag en 25 jaar getrouwd.
Een gezelschap variërend in leeftijd van 22 tot 80. Geef Will de vrije hand qua muziekkeuze, bij ons had hij de genodigden in een half uur non-stop op de vloer. Afwisseling met live muziek en DJ en verzoekjes, wij hebben echt een fantastische avond gehad, tevens vele positieve reacties gehad van genodigden en uitbaters van Café Schansoord Erp. Will Vosters is echt een aanrader voor de muzikale invulling.
Greet en Berry Berends
thomiel@hetnet.nl
Apr 17 2023 6:45 AM
Geweldig feest gehad, met fantastisch muziek. Iedereen vond de muziek geweldig! Bedankt Will voor deze avond. Berry en Greet
Ger en Sylvia
gjberkelmans@home.nl
Oct 10 2022 11:48 AM
Wil heeft een perfecte muzikale invulling gegeven aan ons 35 jarig huwelijk.
Niets dan lof van alle gasten en veel vragen hoe wij bij Wil terecht gekomen waren. We gaan elkaar zeker vaker zien op een feest van ons of van onze vriendenkring.
Nogmaals bedankt voor de geslaagde avond.
Henry en Sandra Hofman
h.s.hofman@upcmail.nl
Jun 06 2022 8:02 AM
Afgelopen zaterdag een fantastische feestavond gehad ter ere van ons 25 jarig huwelijksfeest. Will voelt feilloos aan welke muziek op welk moment gedraaid en gezongen wordt. Van Woonboot tot Hazes maar ook de fijne luistermuziek werd niet vergeten. Will nogmaals onze dank voor je optreden en muzikale invulling van ons feest, mede hierdoor kunnen we terug kijken op een prachtige avond!
Groetjes Henry en Sandra Hofman
Jan en Joke Feberwee
janfeberwee@hotmail.com
May 29 2022 11:27 AM
Op 28-05-2022 vierden wij ons beide 75-jarige leeftijd in 't Manneke Berkel. De muziek werd door Will op grandioze wijze verzorgd. Van ons en onze gasten niets anders dan lof voor zijn optreden. Iedereen heeft er van genoten.
Een aanrader voor iedereen die nog een entertainer zoekt.
Will, bedankt en hopelijk tot ziens.
Fieke Wijsman
aadenfieke@12move.nl
Apr 11 2022 6:37 PM
we hebben een fantastische feestavond gehad voor ons 41 jarig huwelijksfeest!! dit was mede door de geweldige muziek van Will Vosters. Will voelde het perfect aan en er was ook de mogelijkheid om verzoeknummers aan te vragen hij draaide echt alles. Will BEDANKT
Monique
karel_37@ziggo.nl
Feb 09 2020 2:57 PM
Een geweldig feest gehad, mede dankzij Will.
4 uur lang gezellige muziek. Het aanvragen van plaatjes was geen probleem en het werd direct gedraaid of gezongen door Will. Ook meezingen door de microfoon door gasten mocht van Will wat de sfeer er goed in bracht.
Wij weten wel wie we voor een volgend feestje weer uitnodigen! Will super bedankt. Groetjes Monique
 
1-10 van de 59