Reviews / gastenboek

Teken het gastenboek door op de onderstaande link te klikken!

Annie en Hans
Hansvandenbroek@onsmail.nl
Jan 06 2019 1:06 PM
Dank je voor de leuke muziek bij ons 50jarig huwelijksfeest. Het was een super gezellig avond. Annie en Hans. Valkenswaard.
Fam Huetink
ankahuetink@gmail.com
Sep 22 2018 6:33 AM
Ons feest werd muzikaal begeleid door Will Vosters, en wat een muziek kan hij maken! Super!
Dankjewel Will, en wie weet tot een andere keer.
Fam Huetink
Sopamena
cwagner@live.nl
Jul 14 2018 1:30 AM
Beste Will,
Elvis en ik Corry danken jou voor je geweldige musicale bijdrage bij ons huwelijks feest,alle gasten waren erg blij met wat je ten gehoren bracht.
Alles liep zo heerlijk ongedwongen.zelfs de huwelijks ceremonie was lekker relaxed.
Er staan wat foto's op de site van Elvis faceboek...openbaar.
Hans en José
h.kokken@chello.nl
Mar 06 2018 9:47 PM
Mede dank zij de muzikale inbreng van Will kunnen wij terugzien op een geslaagde gouden bruiloft. Hij wist zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn de stemming er goed in te krijgen en te houden. Bedankt Will en wie weet tot een volgende keer!
René
reneohuigen@hotmail.com
Jan 09 2018 8:14 AM
Afgelopen vrijdag heeft Will op onze bruiloft de muziek verzorgt. Het is een super leuk feest geworden mede dankzij Will. Will past zich moeiteloos aan aan wat de situatie vraagt. Rustige achtergrond muziek bij het binnenkomen van de gasten, geen enkel probleem. Net zo makkelijk wordt er een feestje van gemaakt. Verzoekjes zijn altijd welkom, Will draait en speelt waar het moment om vraagt!

Bedankt Will!
Van Klinken
hgeurink01@gmail.com
Jan 04 2018 4:53 PM
Een wat late reactie, maar we hebben enorm van je muziek en zang genoten op onze bruiloft op 25 aug. 2017. Wat een heerlijk feest en je voelde de sfeer prima aan. Nogmaals heel veel dank.
H. van Beers
vbeers@planet.nl
Dec 17 2017 5:18 PM
Gisteren hebben we ons 40 jarig huwelijksfeest gevierd. Muzikaal heeft Will deze avond voor ons verzorgd en we hebben er een geweldige feestavond van gemaakt welke we niet snel zullen vergeten. Will voelt het op een perfecte manier aan wat voor muziek hij moet spelen en verzoeknummers is ook geen enkel probleem.
Robert en Vera
dewijdeblick@kpnmail.nl
Dec 16 2017 1:22 PM
Gisteren 50e verjaardag van Robert gevierd met muzikale ondersteuning van Will Vosters wat een ongedwongen gezellige feestelijke sfeer gaf! Een aanrader voor uw feest!
edith de Meerleire
edith.demeerleire@telenet.be
Nov 25 2017 8:31 AM
Beste Will,
hartelijk dank voor de fantastische muziekale omlijsting bij mijn verjaardagsfeest op 12 nov.jl.; mede dank zij uw muziek is het een geweldig feest geworden! Nogmaals dank en veel succes voor de toekomst!
M.v.d.Werf
m.werf@casema.nl
Sep 19 2017 7:05 PM
Will heeft de muziek verzorgt voor ons verjaardagsfeestje op 17 september 2017 in Wasenaar. Hij zorgde voor een prima muziekkeuze wat de sfeer ten goede kwam. Wij en de overige feestvierders waren zeer tevreden over hem en uitte dat bij afloop met een warm applaus.
 
1-10 van de 44