Reviews / gastenboek

Teken het gastenboek door op de onderstaande link te klikken!

Bert en Joke Rietveld
gm.rietveld@hetnet.nl
Nov 17 2019 4:27 PM
Op 16 november 2019, ons 40 jarig Huwelijk gevierd.
Met de Live muziek van Will Vosters.
Het was reuze gezellig met vele voetjes op de vloer, verzoek nummers geen probleem voor een ieder wat wils. Tot zelfs een ouderwetse polonaise toe.Wij hebben er van genoten en onze genodigde waren ook heel erg enthousiast over de muziek.
Will hartelijk dank want mede namens jou is het een heel geslaagd feest geworden, waar we nog lang op terug zullen kijken.
Joke Bakker
jbakker1963@outlook.com
Sep 16 2019 8:24 PM
7 september ons 25 jarig feest gevierd met muziek van DJ Will
Was een zeer geslaagde avond. Muziek voor ieders gading ook verzoekjes van de kleinkinderen werden ingewilligd en ze waren niet van de vloer te slaan. Iedereen die ik spreek heeft het nog over deze gezellige avond.
Leen en Michael Klootwijk
cfm.klootwijk@gmail.com
Mar 24 2019 6:46 PM

In mei 2018 hadden we een erg leuk feest met dj Will. Haast een jaar later hebben we het nog steeds over het geweldige feest.

Rikus
blaffershoefje@gmail.com
Mar 04 2019 8:24 PM
Beste Will
Hartelijk dank voor jou fantastische optreden 16 februari n.a.v. de 60 e verjaardag van mij en mijn tweelingzus. Je voelde de zaal heel goed aan en we zijn super te vrede over jou optreden. Ook de inbreng van enkele gasten werd door jou perfect ondersteund. Het was geweldig en we hebben van onze gasten veel, en alleen maar positieve reacties ontvangen over jou optreden. Echt top.
Annie en Hans
Hansvandenbroek@onsmail.nl
Jan 06 2019 1:06 PM
Dank je voor de leuke muziek bij ons 50jarig huwelijksfeest. Het was een super gezellig avond. Annie en Hans. Valkenswaard.
Fam Huetink
ankahuetink@gmail.com
Sep 22 2018 6:33 AM
Ons feest werd muzikaal begeleid door Will Vosters, en wat een muziek kan hij maken! Super!
Dankjewel Will, en wie weet tot een andere keer.
Fam Huetink
Sopamena
cwagner@live.nl
Jul 14 2018 1:30 AM
Beste Will,
Elvis en ik Corry danken jou voor je geweldige musicale bijdrage bij ons huwelijks feest,alle gasten waren erg blij met wat je ten gehoren bracht.
Alles liep zo heerlijk ongedwongen.zelfs de huwelijks ceremonie was lekker relaxed.
Er staan wat foto's op de site van Elvis faceboek...openbaar.
Hans en José
h.kokken@chello.nl
Mar 06 2018 9:47 PM
Mede dank zij de muzikale inbreng van Will kunnen wij terugzien op een geslaagde gouden bruiloft. Hij wist zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn de stemming er goed in te krijgen en te houden. Bedankt Will en wie weet tot een volgende keer!
René
reneohuigen@hotmail.com
Jan 09 2018 8:14 AM
Afgelopen vrijdag heeft Will op onze bruiloft de muziek verzorgt. Het is een super leuk feest geworden mede dankzij Will. Will past zich moeiteloos aan aan wat de situatie vraagt. Rustige achtergrond muziek bij het binnenkomen van de gasten, geen enkel probleem. Net zo makkelijk wordt er een feestje van gemaakt. Verzoekjes zijn altijd welkom, Will draait en speelt waar het moment om vraagt!

Bedankt Will!
Van Klinken
hgeurink01@gmail.com
Jan 04 2018 4:53 PM
Een wat late reactie, maar we hebben enorm van je muziek en zang genoten op onze bruiloft op 25 aug. 2017. Wat een heerlijk feest en je voelde de sfeer prima aan. Nogmaals heel veel dank.
 
1-10 van de 48