Reviews / gastenboek

Teken het gastenboek door op de onderstaande link te klikken!

edith de Meerleire
edith.demeerleire@telenet.be
Nov 25 2017 8:31 AM
Beste Will,
hartelijk dank voor de fantastische muziekale omlijsting bij mijn verjaardagsfeest op 12 nov.jl.; mede dank zij uw muziek is het een geweldig feest geworden! Nogmaals dank en veel succes voor de toekomst!
M.v.d.Werf
m.werf@casema.nl
Sep 19 2017 7:05 PM
Will heeft de muziek verzorgt voor ons verjaardagsfeestje op 17 september 2017 in Wasenaar. Hij zorgde voor een prima muziekkeuze wat de sfeer ten goede kwam. Wij en de overige feestvierders waren zeer tevreden over hem en uitte dat bij afloop met een warm applaus.
Fam van der Dussen
gja.vd.dussen@home.nl
http://www.willvosters.nl
Sep 01 2017 6:24 AM
Afgelopen zondag vierden mijn ouders hun 50-jarig huwelijk. Will Vosters zorgde voor het muzikale omlijsting. Mede dankzij Will is het een geweldig feest geworden!
Will heeft professioneel geluid. Hij past het volume en keuze voor muziek aan de doelgroep en het moment aan. In het begin of tijdens het eten wat meer achtergrond muziek zodat de gasten bij kunnen praten, later even knallen als de sfeer daarom vraagt.

Will gaat in op de verzoekjes die hij krijgt, hij staat open voor alles.

Nogmaals bedankt Will!
Bart Legeland
B.Legeland@hetnet.nl
Jul 03 2017 7:22 PM
Afgelopen zaterdag een geweldig tuinfeest gegeven. Het weer was in eerste instantie bijna spelbreker, maar gelukkig konden we genieten van een mooie avondzon. Daarbij lekker eten en drinken, gecompleteerd met geweldige muziek van Will. Het repertoire ging van goud van oud, Nederlandstalige muziek tot aan house. Er was voor elk wat wils en ook een polonaise kwam voorbij. Kortom, een geslaagde avond, onder de deskundige leiding van Will. Bedankt en tot een volgende keer!
Vincent Nijdam
thevinman71@gmail.com
Jun 11 2017 2:53 PM
Gisteren hadden we een geslaagd feest voor een groot deel dankzij Will Vosters. Hij ziet wat het publiek nodig heeft en speelt daar goed op in. We zijn erg blij met onze keuze Will te vragen voor ons feest.
Marion Antonis-Haans
marionantonis@ziggo.nl
Jun 08 2017 5:28 PM
Wat hebben wij een fantastische 60jr. bruiloft gehad van mijn ouders bij de Commanderie in Riel. Het was perfect, mede door de zang en muziek van Wil is het een onvergetelijke dag geworden, bedankt Wil!
Theo van der Velden
theovdvelden@gmail.com
http://www.kompasbladel.nl
Jun 07 2017 10:24 AM
Wij hebben als Stichting Het Kompas in Bladel ons 30 jarig jubileumfeest gevierd met alle vrijwilligers en hun partners. Het is een prachtig feest geworden vooral ook door de muzikale inzet van Will. Bedankt Will.
Ria van den Elsen
riavandenelsen@kpnmail.nl
Jun 06 2017 7:53 PM
Wij hebben afgelopen zaterdag ons 50 jarig huwelijks-feest
mede door de muziek die Will verzorgde is dit een onvergetelijke avond geworden!
Ook van onze kinderen de complimenten deze avond!
Wim, Ria,
Fam. C.Oosterbosch
cor.oosterbosch@gmail.com
Apr 17 2017 10:04 AM
We hebben veel complimenten van onze gasten gehad op ons 40 jarig huwelijksfeest en de muziek die we gekozen hadden. We hadden weer eens een feest waar we elkaar nog konden verstaan. Leuke/fijne/rustige muziek ook aan gevuld naar onze ideeën.
Kees en Netty
kees.netty@icloud.com
Mar 24 2017 6:56 AM
Wij waren 18 maart 50 jaar getrouwd en hebben dit gevierd bij De lachende vis. Mede door de muziek van Will was het een heel gezellig feest en hebben zowel jong en oud zich prima vermaakt en lekker gedanst.
11-20 van de 46