Reviews / gastenboek

Teken het gastenboek door op de onderstaande link te klikken!

René
reneohuigen@hotmail.com
Jan 09 2018 8:14 AM
Afgelopen vrijdag heeft Will op onze bruiloft de muziek verzorgt. Het is een super leuk feest geworden mede dankzij Will. Will past zich moeiteloos aan aan wat de situatie vraagt. Rustige achtergrond muziek bij het binnenkomen van de gasten, geen enkel probleem. Net zo makkelijk wordt er een feestje van gemaakt. Verzoekjes zijn altijd welkom, Will draait en speelt waar het moment om vraagt!

Bedankt Will!
Van Klinken
hgeurink01@gmail.com
Jan 04 2018 4:53 PM
Een wat late reactie, maar we hebben enorm van je muziek en zang genoten op onze bruiloft op 25 aug. 2017. Wat een heerlijk feest en je voelde de sfeer prima aan. Nogmaals heel veel dank.
H. van Beers
vbeers@planet.nl
Dec 17 2017 5:18 PM
Gisteren hebben we ons 40 jarig huwelijksfeest gevierd. Muzikaal heeft Will deze avond voor ons verzorgd en we hebben er een geweldige feestavond van gemaakt welke we niet snel zullen vergeten. Will voelt het op een perfecte manier aan wat voor muziek hij moet spelen en verzoeknummers is ook geen enkel probleem.
Robert en Vera
dewijdeblick@kpnmail.nl
Dec 16 2017 1:22 PM
Gisteren 50e verjaardag van Robert gevierd met muzikale ondersteuning van Will Vosters wat een ongedwongen gezellige feestelijke sfeer gaf! Een aanrader voor uw feest!
edith de Meerleire
edith.demeerleire@telenet.be
Nov 25 2017 8:31 AM
Beste Will,
hartelijk dank voor de fantastische muziekale omlijsting bij mijn verjaardagsfeest op 12 nov.jl.; mede dank zij uw muziek is het een geweldig feest geworden! Nogmaals dank en veel succes voor de toekomst!
M.v.d.Werf
m.werf@casema.nl
Sep 19 2017 7:05 PM
Will heeft de muziek verzorgt voor ons verjaardagsfeestje op 17 september 2017 in Wasenaar. Hij zorgde voor een prima muziekkeuze wat de sfeer ten goede kwam. Wij en de overige feestvierders waren zeer tevreden over hem en uitte dat bij afloop met een warm applaus.
Fam van der Dussen
gja.vd.dussen@home.nl
http://www.willvosters.nl
Sep 01 2017 6:24 AM
Afgelopen zondag vierden mijn ouders hun 50-jarig huwelijk. Will Vosters zorgde voor het muzikale omlijsting. Mede dankzij Will is het een geweldig feest geworden!
Will heeft professioneel geluid. Hij past het volume en keuze voor muziek aan de doelgroep en het moment aan. In het begin of tijdens het eten wat meer achtergrond muziek zodat de gasten bij kunnen praten, later even knallen als de sfeer daarom vraagt.

Will gaat in op de verzoekjes die hij krijgt, hij staat open voor alles.

Nogmaals bedankt Will!
Bart Legeland
B.Legeland@hetnet.nl
Jul 03 2017 7:22 PM
Afgelopen zaterdag een geweldig tuinfeest gegeven. Het weer was in eerste instantie bijna spelbreker, maar gelukkig konden we genieten van een mooie avondzon. Daarbij lekker eten en drinken, gecompleteerd met geweldige muziek van Will. Het repertoire ging van goud van oud, Nederlandstalige muziek tot aan house. Er was voor elk wat wils en ook een polonaise kwam voorbij. Kortom, een geslaagde avond, onder de deskundige leiding van Will. Bedankt en tot een volgende keer!
Vincent Nijdam
thevinman71@gmail.com
Jun 11 2017 2:53 PM
Gisteren hadden we een geslaagd feest voor een groot deel dankzij Will Vosters. Hij ziet wat het publiek nodig heeft en speelt daar goed op in. We zijn erg blij met onze keuze Will te vragen voor ons feest.
Marion Antonis-Haans
marionantonis@ziggo.nl
Jun 08 2017 5:28 PM
Wat hebben wij een fantastische 60jr. bruiloft gehad van mijn ouders bij de Commanderie in Riel. Het was perfect, mede door de zang en muziek van Wil is het een onvergetelijke dag geworden, bedankt Wil!
11-20 van de 50